Friday, March 27, 2015


How to Listen

Radio Free Europe / Radio Liberty broadcasts in 28 languages. Most of our programs are available on FM and medium-wave frequencies of local radio stations in the countries of our broadcast area. If you are having problems listening to programs on the internet, please read our technical help document.

Upcoming program
21:00 - 21:30

Programi i mbrëmjes

Emisioni i orës 21:00 është rrumbullaksim i zhvillimeve ditore në Kosovë, rajon dhe botë. Rëndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdin me kronikat për zhvillimet kryesore politike të ditës. Në këtë edicion sjellim intervista me analistë vendor dhe ndërkombëtar për zhvillimet në Kosovë, por edhe kronika dhe tema aktuale dhe pasqyren e shtypit ndërkombëtar. Në këtë emision pos zhvillimeve në Kosovë, përfshihen dhe trajtohen edhe zhvillimet në rajon dhe botë.


March 27, 2015
Local Broadcast time DURATION Program LISTEN
09:00 15 Programi i mëngjesit
12:00 15 Programi i mesditës
16:00 30 Programi i pasdites
21:00 30 Programi i mbrëmjes

Select the country and city for which you want to see RFE/RL affiliates

Radio Zerri I Sharrit

Platform: Radio
Band: FM
Frequency: 93.40 MHz
Local Broadcast Time:
09:00 - 09:15 every day  
12:00 - 12:15 every day  
16:00 - 16:30 every day  
21:00 - 21:30 every day  

Select the satellite


Eutelsat Hot Bird 13B

Orbital Location: 13 Degrees East
POLARIZATION: Vertical
FREQ: 12.226 GHZ
FEC: 3/4
NEW SYMBOL RATE: 27.5 MS/s
VIDEO & PCR PID: HB1-8:4260
HB9-28: 4360
DATA RATE: 192 kbps
ENCODING: MPEG2


Broadcast Days Local Broadcast Time Channel Name Commercial[Nokia] Scientific Atlanta
Audio Pid Audio Output Virtual Channel Audio Output
every day 09:00 - 09:15 HB-45 1630 L+R 227 1 , L+R
every day 12:00 - 12:15 HB-45 1630 L+R 227 1 , L+R
every day 16:00 - 16:30 HB-45 1630 L+R 227 1 , L+R
every day 21:00 - 21:30 HB-45 1630 L+R 227 1 , L+R
every day 09:00 - 09:15 HB-46 1630 L+R 227 1 , L+R
every day 12:00 - 12:15 HB-46 1630 L+R 227 1 , L+R
every day 16:00 - 16:30 HB-46 1630 L+R 227 1 , L+R
every day 21:00 - 21:30 HB-46 1630 L+R 227 1 , L+R

Most Popular